Volg Van de Schans Makelaardij op Twitter Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op LinkedIn Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op Facebook Bekijk het woningaanbod van Van de Schans Makelaardij op Funda Van de Schans Makelaardij is erkend NVM makelaar

Van de Schans Makelaardij is een zelfstandige onderneming actief op het gebied van verkoop, aankoop en het taxeren van woonhuizen.
Met een ervaring van meer dan 20 jaar kan Van de Schans Makelaardij u op deskundige wijze adviseren.
Bij Van de Schans Makelaardij heeft u uitsluitend te maken met gekwalificeerde, gemotiveerde mensen. Uw belangen worden met volle overtuiging behartigd. Geen 9 tot 5 mentaliteit, geen kapsones en no-nonsense zijn begrippen die bij Van de Schans Makelaardij centraal staan. Wij zullen u op-en-top van dienst zijn.
Bij Van de Schans Makelaardij is de klant koning en blijft de klant koning het hele traject door vanaf het moment dat uw woning in de verkoop is genomen tot en met het moment van overdracht bij de notaris.
Met persoonlijke aandacht en altijd uitgaande van de belangen van de opdrachtgever wordt uw woonhuis op actieve wijze verkocht.


Ontwerp en techniek © 2011-2018 Montay Media