Volg Van de Schans Makelaardij op Twitter Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op LinkedIn Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op Facebook Bekijk het woningaanbod van Van de Schans Makelaardij op Funda Van de Schans Makelaardij is erkend NVM makelaar

Uw huis verkopen zonder zorgen.

In de meeste gevallen gaan er maanden (soms jaren) overheen om uiteindelijk tot een weloverwogen besluit te komen, om het woonhuis waarin je al zo lang woont en waarin al zoveel is gebeurd, te verkopen.

Het verkopen van een woonhuis is voor u dan ook geen alledaagse bezigheid. Vaak is een verkoper (te) emotioneel betrokken en kan hij de situatie niet objectief beoordelen. U kunt dan ook beter de verkoop voor u laten regelen door een specialist.

Van de Schans Makelaardij is zo'n specialist. Met een ervaring van meer dan 10 jaar kunt u met het volste vertrouwen de verkoop aan Van de Schans Makelaardij uit handen geven. Van uw woonhuis wordt een mooie verkoopbrochure gemaakt die aan kandiaat-kopers wordt uitgereikt. Uw woonhuis zal aangeboden worden op de meest bekende en bezochte site van Nederland, namelijk op Funda.

Van de Schans Makelaardij begrijpt als geen ander dat het verkopen van woonhuizen een hele serieuze aangelegenheid is en dat verkopers een hele spannende tijd tegemoet gaan. Het is daarom uiterst belangrijk dat er een goede communicatie is tussen verkoper en makelaar. Van de Schans Makelaardij houdt verkopers na elke bezichtiging op de hoogte, zowel van de eerste indruk van de kandidaat kopers als de reactie na enkele dagen.

Wij behartigen uw belangen en zullen er al het mogelijke voor u uithalen, op financieel gebied, maar ook voor wat betreft de bijkomende aspecten zoals overdrachtsdatum. Wij begeleiden en adviseren u het hele traject door; vanaf de datum in-verkoop-name tot en met de juridische levering bij de notaris.

Graag vertellen wij u alles over onze werkwijze in een persoonlijk gesprek bij u thuis. Voor een informatief gesprek en/of een geheel vrijblijvende taxatie kunt u contact opnemen met Van de Schans Makelaardij op telefoonnummer 040 - 23.51.807. Wij komen op een door u zelf te bepalen datum en tijdstip, dus wanneer het u schikt.

 

 

Uw nieuwe droomstek gevonden?

De aankoop van een woonhuis is geen sinecure. Sterker nog: Voor veel mensen is de aankoop van een eigen woning een van de belangrijkste en moeilijkste beslissingen in hun leven. Als koper is het zeer belangrijk alle aspecten van de aankoop duidelijk te hebben. U heeft namelijk als koper een plicht; de onderzoeksplicht. U kunt een verkoper niet aansprakelijk stellen als u een 'verborgen gebrek' aan het woonhuis ontdekt dat u vooraf redelijkerwijs had kunnen weten.

Ook bent u zelf verantwoordelijk voor zaken die u kunt nazien in publieke registers, zoals het Kadaster, Gemeentelijke bestemmings- plannen of milieuverordeningen. Wij letten op juridische aspecten, gaan na of er erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten of kwalitatieve verplichtingen aanwezig zijn. Het is dus van groot belang dat u een deskundige inschakelt. Van de Schans Makelaardij is zo'n deskundige.

Niet alleen voor de onderzoeksplicht is het van belang dat u ons inschakelt, maar ook voor de uiteindelijke koopsom. Wij doen er alles aan om de koopsom zo laag mogelijk voor u te houden. Waarschijnlijk bent u met Van de Schans als aankopend makelaar duizenden euro's goedkoper uit dan dat u alles zelf probeert te regelen met de verkopend makelaar. Wij kennen namelijk de marktmechanismen en het daarbij behorende onderhandelingsspel. U kunt ons inschakelen om een woning voor u te zoeken, maar u kunt ons ook inschakelen indien u al een woonhuis op het oog heeft. Wij vertellen u graag hoe wij exact werken, u kunt ons bereiken op telefoonnummer 040 - 23 51 807.

 


Ontwerp en techniek © 2011-2018 Montay Media