Volg Van de Schans Makelaardij op Twitter Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op LinkedIn Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op Facebook Bekijk het woningaanbod van Van de Schans Makelaardij op Funda Van de Schans Makelaardij is erkend NVM makelaar

Uw huis verkopen zonder zorgen.

De aankoop van een woonhuis is geen sinecure. Sterker nog: Voor veel mensen is de aankoop van een eigen woning een van de belangrijkste en moeilijkste beslissingen in hun leven. Als koper is het zeer belangrijk alle aspecten van de aankoop duidelijk te hebben. U heeft namelijk als koper een plicht; de onderzoeksplicht. U kunt een verkoper niet aansprakelijk stellen als u een 'verborgen gebrek' aan het woonhuis ontdekt dat u vooraf redelijkerwijs had kunnen weten.

Ook bent u zelf verantwoordelijk voor zaken die u kunt nazien in publieke registers, zoals het Kadaster, Gemeentelijke bestemmings- plannen of milieuverordeningen. Wij letten op juridische aspecten, gaan na of er erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten of kwalitatieve verplichtingen aanwezig zijn. Het is dus van groot belang dat u een deskundige inschakelt. Van de Schans Makelaardij is zo'n deskundige.

Niet alleen voor de onderzoeksplicht is het van belang dat u ons inschakelt, maar ook voor de uiteindelijke koopsom. Wij doen er alles aan om de koopsom zo laag mogelijk voor u te houden. Waarschijnlijk bent u met Van de Schans als aankopend makelaar duizenden euro's goedkoper uit dan dat u alles zelf probeert te regelen met de verkopend makelaar. Wij kennen namelijk de marktmechanismen en het daarbij behorende onderhandelingsspel. U kunt ons inschakelen om een woning voor u te zoeken, maar u kunt ons ook inschakelen indien u al een woonhuis op het oog heeft. Wij vertellen u graag hoe wij exact werken, u kunt ons bereiken op telefoonnummer 040 - 23 51 807.


Ontwerp en techniek © 2011-2018 Montay Media