Volg Van de Schans Makelaardij op Twitter Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op LinkedIn Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op Facebook Bekijk het woningaanbod van Van de Schans Makelaardij op Funda Van de Schans Makelaardij is erkend NVM makelaar

Blaarthemseweg 16
5502 JV  Veldhoven

In de oude pastorie van Zeelst bevindt zich dit prachtig luxe afgewerkte begane grond appartement welke onlangs met veel gevoel voor stijl en historie in dit fraaie monumentale pand is gerealiseerd. - Foto 1
Foto 1 - Klik voor een vergroting Foto 2 - Klik voor een vergroting Foto 3 - Klik voor een vergroting Foto 4 - Klik voor een vergroting Foto 5 - Klik voor een vergroting Foto 6 - Klik voor een vergroting Foto 7 - Klik voor een vergroting Foto 8 - Klik voor een vergroting

499.000 k.k.
Appartement, 4 kamers

« vorige
volgende »

In de oude pastorie van Zeelst bevindt zich dit prachtig luxe afgewerkte begane grond appartement welke onlangs met veel gevoel voor stijl en historie in dit fraaie monumentale pand is gerealiseerd.

Bouwjaar
2011

Ligging
In het centrum

Woonoppervlakte (m²)
130

Overige inpandige ruimte (m²)
48

Totale inhoud (m³)
530

Aantal kamers
4

Waarvan slaapkamers
2

Aanvaarding
In overleg


 

Souterrain

Kelderruimte

Begane grond

Het appartement beschikt over een zeer royale woonkeuken, voorzien van een groot spoeleiland, een sfeervolle woonkamer welke middels drie deuren direct in verbinding staat met het brede op het zuiden gesitueerde buitenterras en 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met walk-in-closet en badkamer en suite.
De echte eyecatchers in deze woning zijn de schitterende originele kluis, de hoge plafonds met sierstucwerk en de authentieke gewelfde kelderruimte.
Verder beschikt het appartement over een sfeervolle woonkamer welke middels 3 deuren direct in verbinding staat met het brede op het zuiden gesitueerde buitenterras en 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met walk in closet en badkamer ensuite.
Het appartement heeft een vloer oppervlakte van ca. 130 m², dit is exclusief de kelderruimte (ca. 48 m²) en het buitenterras.
Tevens is er een parkeerplaats beschikbaar voor dit fraaie appartement in de parkeerkelder. Rondom het complex is er voldoende andere parkeergelegenheid.

Algemeen

“Zeelst” is niet alleen maar een rustige, historische woonplek, maar is ook nog eens uitstekend bereikbaar, als meest oostelijke deel van Veldhoven ligt het dicht bij de A2 en de A67. Een prima uitvalsbasis dus als u ergens met de auto naartoe wil.

STERKE PUNTEN:
- Wonen op stand in de oude pastorie
- Volop licht, rust, ruimte en privacy
- Zeer royaal buitenterras op de begane grond
- Betonvloeren voorzien van vloerverwarming
- Parkeerplaats in de parkeerkelder
- Parkeerruimte op eigen terrein
- Uitstekend bereikbaar en gelegen nabij diverse uitvalswegen.Ontwerp en techniek © 2011-2018 Montay Media