Volg Van de Schans Makelaardij op Twitter Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op LinkedIn Bekijk het profiel van Van de Schans Makelaardij op Facebook Bekijk het woningaanbod van Van de Schans Makelaardij op Funda Van de Schans Makelaardij is erkend NVM makelaar

Blaarthemseweg 16 + 16A
5502 JV  Veldhoven

De voormalige oude pastorie van Zeelst. Zeer fraai monumentaal pand, verdeeld in 2 royale woonappartementen met eigen parkeerruimte. De begane grond  is instapklaar en luxe afgewerkt. De verdiepingen zijn geheel naar eigen inzicht af te werken. - Foto 1
Foto 1 - Klik voor een vergroting Foto 2 - Klik voor een vergroting Foto 3 - Klik voor een vergroting Foto 4 - Klik voor een vergroting Foto 5 - Klik voor een vergroting Foto 6 - Klik voor een vergroting Foto 7 - Klik voor een vergroting Foto 8 - Klik voor een vergroting Foto 9 - Klik voor een vergroting Foto 10 - Klik voor een vergroting Foto 11 - Klik voor een vergroting Foto 12 - Klik voor een vergroting Foto 13 - Klik voor een vergroting Foto 14 - Klik voor een vergroting Foto 15 - Klik voor een vergroting Foto 16 - Klik voor een vergroting Foto 17 - Klik voor een vergroting Foto 18 - Klik voor een vergroting Foto 19 - Klik voor een vergroting

1.075.000 k.k.
Appartement, 5 kamers

volgende »

De voormalige oude pastorie van Zeelst. Zeer fraai monumentaal pand, verdeeld in 2 royale woonappartementen met eigen parkeerruimte. De begane grond is instapklaar en luxe afgewerkt. De verdiepingen zijn geheel naar eigen inzicht af te werken.

Bouwjaar
2011

Ligging
In het centrum, met vrij uitzicht

Perceeloppervlakte (m²)
400

Woonoppervlakte (m²)
348

Totale inhoud (m³)
1140

Aantal kamers
6

Waarvan slaapkamers
4

Aanvaarding
In overleg


 

Begane grond

In de oude pastorie van Zeelst bevindt zich dit prachtig luxe afgewerkte begane grond appartement welke onlangs met veel gevoel voor stijl en historie in dit fraaie monumentale pand is gerealiseerd.
Het appartement beschikt over een zeer royale woonkeuken, voorzien van een groot spoeleiland, een sfeervolle woonkamer welke middels drie deuren direct in verbinding staat met het brede op het zuidengesitueerde buitenterras en 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met walk-in-closet en badkamer en suite.
De echte eyecatchers in deze woning zijn de schitterende originele kluis, de hoge plafonds met sierstucwerk en de authentieke gewelfde kelderruimte.

Woonoppervlakte: 130 m²
Kelderruimte: 48 m²

Eerste verdieping

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich de nog, geheel naar eigen wens, af te werken en in te richten maisonnette.
Er is ruimte voor een privélift die vanaf de begane grond toegang tot de verdiepingen zal bieden.
Alle aansluitingen en afvoeren voor keuken en badkamers zijn reeds voorbereid. U kunt de wanden, vloeren en plafonds geheel naar eigen smaak afwerken.

Woonoppervlakte: 218 m²
Dakterras: 21 m²

Algemeen

De voormalige oude pastorie van Zeelst, een zeer fraai, monumentaal pand, verdeeld in 2 royale woonappartementen met eigen parkeerruimte wordt in zijn geheel te koop aangeboden. De begane grond is instapklaar en luxe afgewerkt. De verdiepingen zijn geheel naar eigen inzicht af te werken.

Sterke punten:
• De appartementen kunnen ook afzonderlijk gekocht worden.
• Wonen op stand in de oude pastorie.
• Volop licht, rust, ruimte en privacy.
• Ruimte voor een eigen privé lift, welke u zowel naar de 1e als de 2e verdieping brengt.
• Zeer royaal buitenterras op de begane grond.
• Dakterras van ± 21 m², gesitueerd op het Zuiden met een fraai uitzicht en volop privacy.
• Betonvloeren beide appartementen en voorzien van vloerverwarming
• Parkeerplaats in de parkeerkelder.
• Parkeerruimte op eigen terrein.
• Uitstekend bereikbaar en gelegen nabij diverse uitvalswegen.Ontwerp en techniek © 2011-2018 Montay Media